Oma asunto valtameriristeilijälle loppu elämäksi miljoonalla dollarilla

Noin  miljoonalla dollarilla voit toteuttaa unelmasi viettää elämää merellä loputtomiin.

Oletko vain valmis vaihtamaan mukavan monen huoneen kotisi pieneen studiohuoneistoon, että joudut nukkumaan Murphy-sängyssä – eli sängyssä joka nostetaan seinälle silloin kun et käytä sitä. Storylines rakentaa 18-kerroksista MV Narrativea, startupin ensimmäistä ylellistä asuinristeilyalusta, joka matkustaa loputtomiin ympäri maailmaa. Alus ja sen 1 000 matkustajaa aloittavat tämän ainutlaatuisen elinikäisen matkan vasta vuonna 2025, mutta aluksen 547 kelluvaa osakehuoneistoa vangitsevat jo monien kiinnostuneiden ostajien sydämet ja lompakot. Jotkut laivan asuntotyypeistä ovat lähes loppuunmyytyjä, Storylinesin markkinointijohtaja Katie Drew-Jensen kertoi Insiderille elokuussa.

Asuntolaiva

Laivan asunnot vaihtelevat 1 miljoonan dollarin 237 neliöjalan studiokodista, joka on verrattavissa ylellisiin New Yorkin huoneistoihin … palatsimaiseen 1,970 neliöjalan neljän makuuhuoneen, kahden kerroksen kotiin, joka löytää omistajansa 8 miljoonalla dollarilla.

Laivan 237 neliömetrin koti ei ole tyypillinen 1.1 miljoonan dollarin asuntosi. Sinulla on edelleen huonekaluja, kuten säilytysyksiköitä, kaappi ja televisio, joka on asennettu kääntyvään varteen, Storylinen esitteen mukaan. Mutta makuuhuoneen tai jakajan sijaan, joka erottaa olohuoneen makuuhuonetilasta, yksiössä käytetään Queen- kokoista Murphy-vuodetta …… mikä tarkoittaa, että sänkyä voidaan säilyttää seinässä, kun se ei ole käytössä.

Etätöissä laivalla

Narrativen WiFi-verkkoon luottavat etätyöntekijät voivat joko käyttää aluksen työtilaa tai vuokrata laivan yksityisiä toimistoja. Mutta jos he mieluummin työskentelevät kotoa käsin, he voisivat aina käyttää pöytää ja kahta tuolia, jotka ovat huoneessa aivan sänkyä vastapäätä. Pieni baari erottaa tämän yleisen asuintilan kylpyhuoneesta. Vaikka kylpyammetta ei ole, neutraalissa kylpyhuoneessa on modernit kalusteet ja kirkas turhamaisuus, joka voisi kilpailla kylpyhuoneen kanssa monen miljoonan dollarin huoneistossa maalla.

Miljoonan dollarin maksaminen pienestä yksiöstä voi olla shokki asunnonomistajille. Loppujen lopuksi keskimääräinen  miljoonan dollarin Yhdysvaltain koti on noin 2,624 neliöjalkaa Zillowin tietojen mukaan. Eikä studiokodin hinta ei sisällä edes kuukausittaisia ”asumismaksuja”, jotka ovat noin 2,600 dollaria henkilöltä kahden hengen yksikössä, yrityksen esitteen mukaan.

Mutta Storylinen kyydissä tämä asuntohinta ja kuukausimaksut eivät sisällä vain kotia merellä. Koska Storyline on ”all-inclusive”, tämä hinta kattaa myös asunnonomistajien päivittäiset ruoat ja juomat aluksen 20 ravintolassa ja baarissa … laivan sairaalan henkilökunta, uima-altaat, venesatama, jossa on vesileluja … keilahalli ja 10,000 neliömetrin wellness-laitos, jonka Storylines sanoo olevan suurin laatuaan merellä, muutamia aluksen mukavuuksia listataksemme.

Ja koko aluksen matkan ympäri maailmaa asukkaat saavat viettää useita päiviä kansainvälisissä kohteissa, kuten Istanbulissa, Turkissa; Kotor, Montenegro; ja Palermo, Italia. Joten kyllä, miljoonan dollarin maksaminen pienestä kodista voi tuntua kohtuuttomalta. Mutta matkailijoille, jotka eivät koskaan kyllästy tutkimaan uusia maita, kyky kiertää maapallomme 3 1/2 vuoden välein asuessaan luksusristeilyaluksella on todennäköisesti jokaisen pennin arvoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *