KONEelle tilaus Chongqingin metrolinjan 6 toiseen vaiheeseen Kiinassa

 KONE toimittaa 83 liukuporrasta ja 20 hissiä Chongqingin metrolinja 6:n toiseen vaiheeseen Lounais-Kiinassa.


Uusi linja tulee muodostamaan tärkeän yhteyden kaupungin pohjoisosassa sijaitsevan Liangjiang New Area -alueen läpi. Liangjiang New Area ja sen sisällä etenkin Yuelai ovat merkittäviä kansainvälisen yritystoiminnan keskuksia, joissa myös näyttelyt ja konferenssit, matkailu, kulttuuri ja ekologinen asuminen kohtaavat toisensa. Uusi metroyhteys vauhdittaa alueella käynnissä olevaa ekokaupunki-, älykaupunki- ja näyttelykaupunkikehitystä.

 Chongqingin metrolinja 6:n toinen vaihe on yhteensä 14 kilometriä pitkä ja kulkee Yuelain asemalta Shaheban asemalle seitsemän pysäkin kautta. Se tulee olemaan yhteydessä kolmeen Chongqingin metron nykyiseen linjaan. KONE varmistaa osaltaan ihmisten sujuvan liikkumisen uudella linjalla toimittamalla asemille 83 KONE TransitMaster™ -liukuporrasta, 16 KONE MonoSpace® -hissiä ja neljä KONE MiniSpace™ -hissiä. Tilaukseen sisältyy lisäksi kahden vuoden kunnossapitosopimus.

Chongqing on Kiinalle tärkeä teollisuusalue ja merkittävä liikenteen solmukohta. Olemme ylpeitä saadessamme osallistua sen kaupunkikehitykseen toimittamalla ratkaisujamme ja osaamistamme tähän uuteen metrolinjaprojektiin, sanoo KONEen Kiinan aluejohtaja William B. Johnson.

Projekti valmistuu arviolta vuoden 2020 lopussa, ja rakennuttaja on Chongqing Rail Transit Co., Ltd.

Tilaus kirjattiin vuoden 2020 ensimmäiselle neljännekselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *