MAD Liftkit -korotussarjan avulla saat autoon lisää maavaraa

Toisinaan ilmenee tarvetta muuttaa ajoneuvon jousitusominaisuuksia, kun tarvitaan lisää maavaraa esimerkiksi maastoajoa varten tai kun ajoneuvo muutetaan työkaluksi. Kahan valikoimista löytyvien MAD Liftkit -korotussarjojen avulla korotus onnistuu, ja asennus on yksinkertaista.

MAD Liftkit sopii monenlaiseen käyttöön

MAD Liftkit -korotussarja koostuu neljästä jousesta: ajoneuvon etuosaan asennettavista kuormajousista ja taakse asennettavista lisäjousista. Korotusta maavaraan tulee asennuksen myötä pari senttimetriä.

Yleisimmin maavaran korotusta kaipaavat säännöllisesti hankalassa maastossa ajavat, esimerkiksi metsästäjät. Toinen tyypillinen kohderyhmä on huoltoyhtiöt, joiden ajoneuvot ovat varustettu painavilla lisävarusteilla. Esimerkiksi autoon asennetut puskulevy ja hiekoitin painavat autoa alaspäin, mikä heikentää ajo-ominaisuuksia ja -mukavuutta. MAD Liftkitin avulla ajoneuvo saadaan nostettua takaisin normaalille korkeudelle.

Helppo asennus ei vaadi reikien poraamista

Kuten muutkin MAD-lisäjouset, myös Liftkit-korotussarjat ovat helppoja asentaa. Jousien kiinnitys on suunniteltu siten, ettei ylimääräisiä reikiä tarvitse porata. Asennusaika on korotussarjasta riippuen noin 1,5 – 3 tuntia.

Kaikki MAD-tuotteet on valmistettu huippulaatuisista materiaaleista, ja niillä on sekä TÜV- että RDV-hyväksyntä. Lisäksi Kaha tarjoaa niille 3 vuoden takuun. Lisäjousien kanssa voidaan käyttää vakioiskunvaimentimia, mutta tehokkaammat iskunvaimentimet (esimerkiksi Bilstein B6) toimivat jäykemmän jousituksen kanssa paremmin.

Muistathan, että ajoneuvo täytyy muutoskatsastaa aina kun jousitusta muutetaan. Korotussarjan asennus ei kuitenkaan muuta auton kantavuutta, joten katsastusprosessi on yksinkertainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *