Uusi FUCHS voimansiirtoöljy on kehitetty erityisesti VOLVO WB 102 vaatimuksiin

TITAN UTTO PRO 102 on Premium Performance -monikäyttö-öljy maanrakennus- ja maatalouskoneiden voimansiirtoihin, joissa on märkäjarrut. Se koostuu huolella valikoiduista lisäaineista ja korkealaatuisista perusöljyistä. Yhdistelmän avulla saavutetaan entistä parempi kulumissuojaus ja erinomaiset viskositeetti-/lämpötilaominaisuudet. Öljy on erittäin lämmönkestävä, ja sen hapettumiskestävyys on huippuluokkaa. Se toimii luotettavasti erittäin alhaisissa lämpötiloissa ja täyttää uusimman VCE-erittelyn WB 102 vaatimukset.

TITAN UTTO PRO 102 soveltuu erinomaisesti akseleihin, hammaspyörävälityksiin ja vetopyörästöihin märkäjarrujen ja tasauslukituksen kanssa tai ilman, valmistajan suosituksen mukaan. Ainutlaatuisen lisäainekoostumuksensa ansiosta TITAN UTTO PRO tarjoaa erinomaista suorituskykyä märkäjarruille ja minimoi samalla jarrutusäänet.

VOLVO-mallien lisäksi se soveltuu myös muun muassa seuraavien valmistajien laitteisiin: JOHN DEERE, JCB, KOMATSU, KUBOTA, MASSEY FERGUSON jne.

Tuote on saatavilla 20 litran, 205 litran ja 1 000 litran pakkauksissa.

Uusia palveluita yrityksille ja yksityisille

Samalla kun markkinat kokevat kovia, nousee myös saataville uusia entistä nopeampi palveluita, esimerkiksi nopeat ja edulliset nettilainat ja lainojen vertailu käyvät kädenkäänteessä yhdeltä sivustolta, ja mikäli tarvitaan vertailla kännykkä- ja nettiliittymiä niin edulliset liittymät ovat vertailussa nekin. Tässä tilanteessa myös kaikenlainen kierrättäminen, kiertotalous ja vihreän tulevaisuuden suunnat ja mahdollisuudet kiinnostavat yrityksiä, joilla saattaa olla nopeallakin aikataululla nyt edessä omat energiaremontti projektinsa. Yleensäkin kaikenlainen digitaalisuus ja mobiisovellukset ottavat entistä suurempaa osuutta niin perheiden kuin yritysten arjen tehtävien hallinnasta ja seurannasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *