Valmet toimittaa pesupuristimen Nippon Paper Industries Co. Ltd:n Akitan tehtaalle Japaniin

Valmet toimittaa TwinRoll™ Evolution –pesupuristimen ja ruuvikuljettimen Nippon Paper Industries Co. Ltd:n Akitan tehtaalle Japaniin. Käyttöönotto on suunniteltu toukokuulle 2023.

Tilaus sisältyy Valmetin vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

”Konsernimme pyrkii vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja ympäristövaikutuksia hiilineutraalin liiketoimintamallin saavuttamiseksi. Olemme vakuuttuneita siitä, että Valmet TwinRoll -puristin on paras ratkaisu sellupesurimme korvaamiseksi. Valintamme perustuu eri pesurityyppien todellista suorituskykyä Japanissa vertailleeseen tutkimukseen. Akitan tehdas odottaa uuden pesupuristimen säästävän höyryä nostamalla laimean mustalipeän pitoisuutta, parantavan laatua tehostamalla puhdistusprosessia sekä pienentävän jätevesikuormaa,” sanoo suunnitteluosastontekninen päällikkö Nakamura.

”Olemme iloisia, että meidät on valittu toimittamaan uusi pesupuristin Nippon Paperin Akitan tehtaalle. Laitteistomme tulee kasvattamaan suorituskykyä ja vastuullisuutta vuosiksi eteenpäin,” sanoo Valmetin Sellu ja energia -liiketoimintalinjan myyntipäällikkö Joel Engman.

Valmet TwinRoll™ Evolution

Tietoja Valmetin toimituksesta

Valmetin toimitukseen sisältyy viidennen sukupolven TwinRoll™ Evolution -pesupuristin, ruuvikuljetin, asennuksen valvonta ja käynnistyspalvelut. Uusi pesupuristin korvaa olemassa olevan pesusuodattimen. Valmetin pesuteknologia vähentää pesuveden kulutusta ja kasvattaa pesutehokkuutta verrattuna tällä hetkellä käytössä olevaan järjestelmään.

Tietoa asiakkaasta Nippon Paper Industries Co. Ltd. ja sen Akitan tehtaasta

Nippon Paper Industries -konsernilla on laaja tuotevalikoima, joka auttaa kierrätykseen keskittyvän yhteiskunnan rakentamisessa maksimoimalla uusiutuvien puuresurssien käytön ja hyödyntämällä erilaisia teknologioita ja monipuolista osaamista vakaiden tuottojen luomiseen ja arvokkaiden elämäntapojen ja kulttuurillisen kehityksen saavuttamiseen.

Pääliiketoimintoja ovat sellun, paperin, kartongin, paperisten nestesäiliöiden, liukosellu- ja kemikaalituotteiden, toiminnallisten kalvojen, kotitalouspaperin ja erikoispaperin tuotanto ja myynti sekä puu- ja energialiiketoiminta. Vuonna 1949 perustettu Nippon Paper Industries on kehittynyt yhdeksi maailman johtavista paperiyhtiöistä. Sillä on 16 000 työntekijää ja sen liikevaihto on yli biljoona jeniä.

Akitan tehdas on yksi konsernin johtavista paperin, kartongin ja sellun tuotantolaitoksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *